www.klinikenigma.dk
 

Ansigtsbehandling

En ansigtsbehandling er en skønhedsbehandling, hvor der fokuseres på sart og udsat hud i ansigtet. Vores professionelle behandlere har stor erfaring med at udføre ansigtsbehandlinger, som udsætter hudens alderstegn, modvirker hudproblemer og sikrer, at huden holder sig sund og smuk.

Bestil tid til en ansigtsbehandling hos Klinik Enigma på telefon 52 300 305 udfyld kontaktformularen herunder.

Kontakt Klinik Enigma

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

SkinPen – behandling med videnskabelig dokumenteret effekt

Skinpens avancerede hudnåle teknologi består af 12 nåle, der perforerer huden med hurtige vertikale bevægelser. Når man bevæger Skinpen hen over huden og derved laver en række fine huller i huden, så stimulerer disse huller huden til at gendanne collagen samtidigt med at der skabes en lang række fine mikro kanaler i huden.

Disse mikro kanaler gør det muligt for hudplejeprodukter at trænge op til 400% mere effektivt ind i huden, og derved give hudpleje produkterne mulighed for at virke dybt ind i huden hvor behovet er størst. Den forøgede optagelse af aktive ingredienser i huden (f.eks. hyaluronsyrer eller stamceller) giver derfor en umiddelbar effekt, som minimerer fine linier / rynker og tilfører huden fugt øjeblikkeligt.

SkinPen bruges til følgende:

SkinPen

Vi kombinerer ofte SkinPen med oxygenbehandling og diamantslibning

Diamantslibning (nålebehandling)

Med et slibehoved med små fine special designede diamanter kan en diamantslibning blidt fjerne det øverste lag af døde hudceller. Når dette lag fjernes, startes en naturlig gendannelse af ny hud. Sætter gang i produktionen af collagen, og det resulterer en jævnere, fastere, glattere og yngre hud samt reducerer rynker, ar mm.

Diamantslibningen giver huden et ungdommeligt look.

Diamantslibningen

GREEN PEEL® - The power of natural beauty

Dr. med. Christine Schrammek tilbyder den mest effektive, naturlige peeling på verdensplan. I mere end 60 år, har den originale, dermatologiske, dybdegående GREEN PEEL® urtepeeling hjulpet flere tusinde med at løse deres hudproblemer, og resultaterne er imponerende.

GREEN PEEL® blev med tiden videreudviklet med medicinsk knowhow af Christine Schrammek´s datter, Dr. med. Christine Schrammek-Drusio. Hendes professionelle erhverv som praktiserende dermatolog, allergist og anti-aging ekspert, styrkede hendes eget ønske om at skabe en fusion, mellem kosmetik og dermatologi. Dette ønske er stadig virksomhedens drivkraft.

Der findes tre overordnede behandlingsmetoder: CLASSIC, ENERGY and FRESH-UP, som tilbyder en individuel anvendelse afhængig af hudtype og hudproblemer. Der ud over findes der en behandling som kun varer ½ time og den hedder PEEL4BEAUTY. Den originale GREEN PEEL® urtepeeling er en godkendt og troværdig problemløser, som benyttes af et utal af hudterapeuter, læger, hos apoteker og i SPA, verdenen over – og med stor succes.

greenpeel

Oxygen behandling (boost your skin)

Vores behandling booster din hud med fugtgivende serum og ren ilt (oxygen), som opstrammer og udglatter huden. dermaOXY er en del af den fremtidige hudpleje, med produkter til både hud og hår, og kan bruges af begge køn. Et løft, der gør brug af kendte ingredienser i samarbejde med oxygen.

Fordele ved at bruge dermaoxy

  • Ingen kirurgiske indgreb
  • Ingen injektioner
  • Ingredienser, som optimerer huden, øger kollagen- og elastinproduktionen
  • Synlig effekt efter kun 20 minutter
  • En flot udstråling som resultat

DermaOXY’s behandlinger og plejeprodukter tilfører hud fugt med den aktive hyaluronsyre, en stor mængde antioxidanter og en aktiv vitamintilførsel, der aktiverer hudens egen celle- og kollagenproduktion.

Du vil se resultatet efter 1. behandling, men vi anbefaler en kur med 6 behandlinger og derefter regelmæssige behandlinger, så din hud forbliver vital og flot. Behandling foregår behageligt og afslappende for huden og vil vare omkring 45 minutter. Du vil føle en luksuriøs forkælelse af din hud, som et køligt boost af din hud. En luksuriøs hudbehandling, der er til at betale.

Forkæle din hud med en dermaOXY oxygenbehandling.

oxygenbehandling

Ungdommen tilbage med dine egne celler som foryngende serum

Hvad er en SkinPen PRP behandling?

En PRP-behandling er naturens egen måde at bygge ny hud, når den er beskadiget.

Det er en naturlig økologisk tilgang til foryngelse af din hud. Ved behandlingen bruges din krops egne unikke vævsvækstfaktorer – PRP-celler – og deres helende egenskaber, til at genoplive huden – ved at forbedre blodforsyningen og stimulere dannelsen af nyt kollagent væv.

PRP cellerne udtrækkes fra dit eget blod ved en blodprøve, som foretages af læge/sygeplejerske. Herefter gennemgår den en centrifugeringsproces, hvor røde blodlegemer og anden væske frasorteres, således at kun de rene PRP celler er tilbage som en serum.

oxygenbehandling

PRP serum indsluses herefter i huden ved hjælp af en SkinPen mikronåle maskine, der med små bitte nåle skaber tusindvis af små mikrokanaler, hvor serummet trænger ned jævnt fordelt i hele ansigtet eller der hvor det er nødvendigt.

Hvor bruges PRP?

Ansigt, hals, brystkasse (decoltier), hænder til foryngelse og genopbygning af aldret/ødelagt hud, samt i hårbunden ved hårtab. Hvor lang tid tager en behandling? Blodtagning tager nogle få minutter og selve behandlingen varer 30-45 minutter afhængig af områdets størrelse.

oxygenbehandling

Trænger du til en ansigtsbehandling?

For de fleste begynder huden at ændre sig i midt i- eller sidst i tyverne. Her begynder huden helt naturligt at ældes. En ansigtsbehandling hos Klinik Enigma hjælper og styrker huden med at regenerere sig selv. Med jævnlige ansigtsbehandlinger kan man hjælpe huden med at udsætte ældningstegn som rynker, pigmentforandringer, forstørrede porer m.v.

Erfarent personale

Der findes forskellige typer af ansigtsbehandlinger, som hver især fokuserer på specifikke områder eller problemer. Hos Klinik Enigma vælger vi den behandling, der bedst egner sig til din hud og til at løse de udfordringer din hud har.

Få ansigtsbehandling i dejlige omgivelser

Vi mener at du skal huske at forkæle dig selv. Det kan du eksempelvis gøre med en ansigtsbehandling i dejlige omgivelser på vores hyggelige klinik. Vi sørger for at du får en rigtig god oplevelse og giver dig en ansigtsbehandling, som sikrer at din hud holder sig smuk og sund.

Bestil tid til ansigtsbehandling her!

På grund af stor efterspørgsel anbefaler vi at du bestiller tid til din ansigtsbehandling i forvejen. Du kan bestille tid til en ansigtsbehandling på telefon 52 300 305 eller ved at benytte kontaktformularen her på siden.

Vi glæder os til at give dig en skøn ansigtsbehandling på vores hyggelige klinik.

Om Klinik Enigma

Hos Klinik Enigma lægger vi vægt på service, kvalitet og på at have markedets bedste priser. Vi er konkurrencedygtige på priserne, finder du derfor en behandling billigere i en anden klinik som er godkendt af sundhedsstyrelsen, så matcher vi prisen.

Telefontid
Mandag - Fredag8:00 - 17:00
Åbningstider
MandagLukket
Tirsdag - Lørdag10:00 - 16:00
Hver anden Søndag ulige uger12:00 - 16:00

Registreret hos

Registreret hos Sundhedsstyrelsen

Aldersbegrænsning

Husk at du skal være mindst 18 år, for at modtage behandling hos Klinik Enigma.

Find os her

Geografisk lokation

Find os på Facebook

 
HJEMMESIDENAVN.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
Ved at benytte denne hjemmeside (www.klinikenigma.dk), accepterer du vores brug af persondata. Du kan læse mere herom i vores Persondatapolitik OK