Ansigtsbehandling

En ansigtsbehandling er en skønhedsbehandling, hvor der fokuseres på sart og udsat hud i ansigtet. Vores professionelle behandlere har stor erfaring med at udføre ansigtsbehandlinger, som udsætter hudens alderstegn, modvirker hudproblemer og sikrer, at huden holder sig sund og smuk.

Bestil tid til en ansigtsbehandling hos Klinik Enigma på telefon 52 300 305 udfyld kontaktformularen herunder.

Kontakt os for råd og vejledning eller et tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Facelift behandling

Kort beskrivelse om behandlingen:

Facelift behandling reducerer og opstrammer dobbelthage og kalkunhage. Allerede efter den første behandling ses tydelige resultater, og efter et forløb på 2-4 gange, vil du opleve en flot forandring på hagen med en tydelig markeret kæbelinje.

Hvordan er en Facelift behandling?

Man får beskyttelsesbriller på, mens man sidder med en rød varm laser på hagen i 12 min. Den røde laser har til opgave at reducere og markere kæbelinjen. Derefter får man en ultralydsbehandling, der går ind og ødelægger fedtcellerne.

Vi er en af de få klinikker i Danmark, som kan tilbyde denne effektive ikke- kirurgisk behandlingsmetode.
Vi anbefaler 2 – 4 behandlinger af 60 min. for optimal effekt.


SkinPen - behandling med videnskabelig dokumenteret effekt

Skinpens avancerede hudnåle teknologi består af 12 nåle, der perforerer huden med hurtige vertikale bevægelser. Når man bevæger Skinpen hen over huden og derved laver en række fine huller i huden, så stimulerer disse huller huden til at gendanne collagen samtidigt med at der skabes en lang række fine mikro kanaler i huden.

Disse mikro kanaler gør det muligt for hudplejeprodukter at trænge op til 400% mere effektivt ind i huden, og derved give hudpleje produkterne mulighed for at virke dybt ind i huden hvor behovet er størst. Den forøgede optagelse af aktive ingredienser i huden (f.eks. hyaluronsyrer eller stamceller) giver derfor en umiddelbar effekt, som minimerer fine linier / rynker og tilfører huden fugt øjeblikkeligt.

SkinPen bruges til følgende:

 • Ujævn pigmentering / lysning af huden
 • Hudforyngelse / opstramning
 • Acne-ar / brændsårs-ar
 • Poser under øjnene
 • Rynkebehandling
 • Strækmærker
 • Store porer
 • Hårtab

Vi kombinerer ofte SkinPen med oxygenbehandling og diamantslibning


Diamantslibning (nålebehandling)

Med et slibehoved med små fine special designede diamanter kan en diamantslibning blidt fjerne det øverste lag af døde hudceller. Når dette lag fjernes, startes en naturlig gendannelse af ny hud. Sætter gang i produktionen af collagen, og det resulterer en jævnere, fastere, glattere og yngre hud samt reducerer rynker, ar mm.

Diamantslibningen giver huden et ungdommeligt look.


GREEN PEEL® - The power of natural beauty

Dr. med. Christine Schrammek tilbyder den mest effektive, naturlige peeling på verdensplan. I mere end 60 år, har den originale, dermatologiske, dybdegående GREEN PEEL® urtepeeling hjulpet flere tusinde med at løse deres hudproblemer, og resultaterne er imponerende.

GREEN PEEL® blev med tiden videreudviklet med medicinsk knowhow af Christine Schrammek´s datter, Dr. med. Christine Schrammek-Drusio. Hendes professionelle erhverv som praktiserende dermatolog, allergist og anti-aging ekspert, styrkede hendes eget ønske om at skabe en fusion, mellem kosmetik og dermatologi. Dette ønske er stadig virksomhedens drivkraft.

Der findes tre overordnede behandlingsmetoder: CLASSIC, ENERGY and FRESH-UP, som tilbyder en individuel anvendelse afhængig af hudtype og hudproblemer. Der ud over findes der en behandling som kun varer ½ time og den hedder PEEL4BEAUTY. Den originale GREEN PEEL® urtepeeling er en godkendt og troværdig problemløser, som benyttes af et utal af hudterapeuter, læger, hos apoteker og i SPA, verdenen over - og med stor succes.


Oxygen behandling (boost your skin)

Vores behandling booster din hud med fugtgivende serum og ren ilt (oxygen), som opstrammer og udglatter huden. dermaOXY er en del af den fremtidige hudpleje, med produkter til både hud og hår, og kan bruges af begge køn. Et løft, der gør brug af kendte ingredienser i samarbejde med oxygen.

Fordele ved at bruge dermaoxy

 • Ingen kirurgiske indgreb
 • Ingen injektioner
 • Ingredienser, som optimerer huden, øger kollagen- og elastinproduktionen
 • Synlig effekt efter kun 20 minutter
 • En flot udstråling som resultat

DermaOXY’s behandlinger og plejeprodukter tilfører hud fugt med den aktive hyaluronsyre, en stor mængde antioxidanter og en aktiv vitamintilførsel, der aktiverer hudens egen celle- og kollagenproduktion.

Du vil se resultatet efter 1. behandling, men vi anbefaler en kur med 6 behandlinger og derefter regelmæssige behandlinger, så din hud forbliver vital og flot. Behandling foregår behageligt og afslappende for huden og vil vare omkring 45 minutter. Du vil føle en luksuriøs forkælelse af din hud, som et køligt boost af din hud. En luksuriøs hudbehandling, der er til at betale.

Forkæl din hud med en dermaOXY oxygenbehandling.


Forny huden ved hjælp af kroppens egne celler

En behandling med PRP er kroppens egen måde at genskabe huden på, hvis den er blevet skadet. PRP er en naturlig og økologisk tilgang, når du ønsker at forbedre din huds udseende. PRP cellerne - kroppens egne og unikke vækstfaktorer og deres helende egenskaber, bliver aktiveret, genopliver huden og styrker blodforsyningen og stimulerer cellefornyelsen og dannelsen af nyt kollagen.

Sådan foregår en behandling med SkinPen PRP

En læge eller sygeplejerske udtrækker PRP cellerne ved hjælp af en blodprøve. Blodprøven gennemgår dernæst en centrifugeringsproces, som frasorterer røde blodlegemer og anden væske, så kun PRP cellerne er tilovers som et serum.

Serummet bliver derefter injiceret i huden ved hjælp af en maskine, hvor der bruges en SkinPen mikronål. Ved hjælp af bittesmå nåle oprettes der små mikrokanaler, som serummet kan trænge ned i, enten jævnt fordelt over hele ansigtet eller hvor det ønskes.

Hvor kan PRP anvendes?

Metoden kan anvendes i ansigt, på hals, hænder og brystkasse (decolleté). PRP kan også bruges i hårbunden ved hårtab. Behandlingen tager 30-45 minutter afhængig af størrelsen på området. Selve blodprøvetagningen tager nogle få minutter.


Trænger du til en ansigtsbehandling?

For de fleste begynder huden at ændre sig i midt i- eller sidst i tyverne. Her begynder huden helt naturligt at ældes. En ansigtsbehandling hos Klinik Enigma hjælper og styrker huden med at regenerere sig selv. Med jævnlige ansigtsbehandlinger kan man hjælpe huden med at udsætte ældningstegn som rynker, pigmentforandringer, forstørrede porer m.v.

Erfarent personale

Der findes forskellige typer af ansigtsbehandlinger, som hver især fokuserer på specifikke områder eller problemer. Hos Klinik Enigma vælger vi den behandling, der bedst egner sig til din hud og til at løse de udfordringer din hud har.

Få ansigtsbehandling i dejlige omgivelser

Vi mener at du skal huske at forkæle dig selv. Det kan du eksempelvis gøre med en ansigtsbehandling i dejlige omgivelser på vores hyggelige klinik. Vi sørger for at du får en rigtig god oplevelse og giver dig en ansigtsbehandling, som sikrer at din hud holder sig smuk og sund.

Bestil tid til ansigtsbehandling her!

På grund af stor efterspørgsel anbefaler vi at du bestiller tid til din ansigtsbehandling i forvejen. Du kan bestille tid til en ansigtsbehandling på telefon 52 300 305 eller ved at benytte kontaktformularen her på siden.

Vi glæder os til at give dig en skøn ansigtsbehandling på vores hyggelige klinik.

Ansigtsbehandlinger - priser
Facelift behandling
Pris pr. behandling2.000,-
Skinpen (nålebehandling)
Pris pr. behandling999,-
Kurforløb 4 behandlinger3.500,-
PRP skinpen behandling
Pris pr. behandling3.000,-
Diamantslibning
Pris pr. behandling650,-
Kurforløb 6 behandlinger3.000,-
Oxygenbehandling
Pris pr. behandling799,-
Kurforløb 6 behandlinger4.000,-
Oxygen / diamantslibning kombi
Pris pr. behandling1.299,-
Kurforløb 4 behandlinger4.500,-
Luksus ansigtsbehandling
Pris pr. behandling699,-
Luksus antiage behandling
Pris pr. behandling799,-
Teenager behandling
Pris pr. behandling499,-
Green Peel behandlinger
Peel4beauty (3min. Behandling)399,-
Green peel fresh up699,-
Green peel energy999,-
Green peel heerbal peeling classic1.799,-
Hydrofacial
Hydrofacial599,-
Hydrofacial med maske699,-
Karsprængninger
Karsprængninger næse600,-
Karsprængninger kinder800,-
Karsprængninger kinder og næse1.200,-
Enkelte karsprængninger300,-
HIFU behandlinger
HIFU facelift ansigt og hals3.500,-
HIFU facelift ansigt3.000,-
HIFU skinbooster ansigt og hals2.500,-
HIFU skinbooster ansigt2.000,-
HIFU krop pr. område3.000,-
HIFU balderPris efter aftale

Hos Klinik Enigma lægger vi vægt på service, kvalitet og på at have markedets bedste priser. Vi er konkurrencedygtige på priserne, finder du derfor en behandling billigere i en anden klinik som er godkendt af sundhedsstyrelsen, så matcher vi prisen.


Telefontid

Mandag - Fredag

8:00 - 17:00

Åbningstider

Mandag

Tirsdag - Lørdag

Hver anden Søndag ulige uger

Lukket

10:00 - 16:00

12:00 - 16:00


Registreret hos


Aldersbegrænsning

Husk at du skal være mindst 18 år, for at modtage behandling hos Klinik Enigma.