Laserbehandling

En laserbehandling er en effektiv måde til at fjerne de uønskede hår. Måden en behandling med laser virker på, er at lede lys mod hårroden. Når håret absorberer lyset omdannes dette til varme, som via håret ledes ned i hårsækken. Dette destruerer hårsækken, som efterfølgende ikke længere vil producere nyt hår. Behandling med laser er en effektiv behandlingsform til bl.a.:

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ring til os på telefon 52 300 305 og bestil en tid eller udfyld kontaktformularen herunder. Så kontakter vi dig, så vi kan finde ud af hvilken behandling, der er bedst for dig.

Kontakt os for råd og vejledning eller et tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Individuel behandling

Din behandling starter altid med en grundig konsultation, hvor vi sammen gennemgår dine ønsker, din hudtype og dine problemområder. Derefter lægger vi en behandlingsplan, hvor det afklares hvor mange og hvilke behandlinger, der skal til for at du kan opnå det ønskede resultat. Det er altid individuelt hvor mange behandlinger, der skal til og derfor tilpasser vi selvfølgelig forløbet til dig.

Prisgaranti på vores laserbehandling

Vi ser ingen grund til at tage mere en højst nødvendigt for vores behandlinger med laser. Derfor tilbyder vi prisgaranti, der betyder, at hvis du kan finde behandlingen billigere hos en godkendt behandler, så matcher vi prisen!

Hvordan fungerer behandling med laser?

Laseren medfører en varmepåvirkning af hårsækkene, huden eller blodkar. Det gør det muligt at opnå det ønskede resultat, hvad enten der er tale om behandling af karsprængninger, pigmentforandringer eller fjernelse af uønsket hårvækst.

Gør laserbehandling ondt?

Laserlyset kan føles varmt og nogle oplever en prikken eller stikken i huden under behandlingen. Oplevelsen af smerte varierer fra person til person. Det er ikke nødvendigt at bedøve behandlingsområdet og de fleste vil beskrive smerten som en elastik, der rammer huden. Der findes bedøvelsesmiddel, som kan købes på apoteket eller hos os - MEN det skal anvendes 45 min. til 1 time før selve behandlingen.

Er behandlingen farlig?

Nej. Lyset der anvendes til behandlingen er uskadelig, da avancerede systemer sørger for at filtrere lyset optimalt.

Kan alt hår behandles?

Hårfjerning med laser virker ved, at lyset optages i hårets pigment. Derfor er laserbehandlingen mest effektiv ved behandling af mørkt hår. Hudens farve har også betydning. Ved lys hud er forskellen mellem hårets og hudens farve tydelig, hvilket gør det lettere at få et effektivt resultat.

Tip til det bedste resultat ved laser hårfjerning

4 uger før laserbehandlingen er det vigtigt ikke at fjerne hår ved at plukke hår eller foretage voks-, creme,- eller anden form for behandling, der fjerner håret ned til hårsækken/roden. Ved at undgå dette, sikres det at så mange hårsække som muligt indeholder hår og derved kan destrueres ved behandling med laser.

Solbrændthed er en ophobning af pigment i "over"-huden. Det er derfor vigtigt, at man undgår solbrændthed (sol, solarium samt selvbruner) både før behandlingen, samt en kort periode efter. Hvis huden er solbrændt vil behandlingen med laser være mindre effektiv.

Efter behandlingen

Umiddelbart efter laserbehandlingen kan der forekomme en let rødmen i huden, som dog oftest forsvinder efter nogle timer. Efter behandlingen skal huden have en pause fra sollys. Denne periode kan være 4-8 uger, alt efter typen af behandling og hvordan din hud reagerer. Din behandler vejleder dig, så du ved hvor længe du skal undgå solen.

Laserbehandling med IPL/I2PL eller MedioStarNext

Permanent hårfjerning tilbydes i dag med IPL/I2PL behandling hos privathospitaler, hudlæger og klinikker. Klinik Enigma har gennem flere år konstateret, at selvom IPL er en anerkendt behandling, er det ikke altid den rigtige behandlingstype for alle.

Vi har fundet et alternativ til IPL/I2PL i form af MedioStarNext, som er et tysk produceret kvalitetsprodukt. Denne behandling har vist sig at fjerne de uønskede hår hurtigere og med MEGET mindre smerte end den traditionelle hårfjerning med laser.

Resultaterne med MedioStarNext er helt på højde med IPL/I2PL og kan endda give endnu bedre resultater!

Priser for behandling med laser - med holdbare resultater

Permanent hårfjerning med laserbehandling - priser
Ansigt
Overlæbe eller hage400,-
Overlæbe & hage650,-
Kinder400,-
Mellem bryn200,-
Hals450,-
Øre300,-
Komplet ansigt700,-
Komplet ansigt & hals900,-
Overkrop
Armhuler / axil400,-
Nakke450,-
Skulderne700,-
Bryst750,-
Mellem bryst300,-
Omkring brystvorte300,-
Mave750,-
Fra navlen og ned350,-
Lænd450,-
Over eller underarme650,-
Hænder & fingre eller fødder300,-
Hele arme1.000,-
Komplet ryg & nakke1.550,-
Underkrop
Bikinilinje450,-
Tanga600,-
Brazil700,-
Baller650,-
Lår1.550,-
Underben1.250,-
Hele ben & bikinilinje2.450,-
Bikinilinje & axil700,-
Brazil & axil1.000,-
Pakkeløsning pr. gang
Hele ben, baller, brazil & axil3.800,-
Hele ben, brazil & axil3.200,-
Hele ben, brazil, axil & ½ arme3.800,-
Axil, brazil & komplet ansigt1.600,-
Brazil, axil, lænd & fra navle og ned1.650,-
Til mænd
Kinder, hals, mellem bryn & øre1.100,-
Komplet ryg, nakke, kinder, mellem bryn & øre2.250,-

Vi gør opmærksom på at vi fremover vil have en afbestillings politik som træder i kraft den 14/3-2017
Hvis du aflyser senere end 24 timer før behandlingen, kommer det til at 50 % af behandlingen og ved udeblivelse koster det 100 % af behandlingen.
Dette vil blive faktureret ved næste behandling

Hos Klinik Enigma lægger vi vægt på service, kvalitet og på at have markedets bedste priser. Vi er konkurrencedygtige på priserne, finder du derfor en behandling billigere i en anden klinik som er godkendt af sundhedsstyrelsen, så matcher vi prisen.


Telefontid

Mandag - Fredag

8:00 - 17:00

Åbningstider

Mandag

Tirsdag - Lørdag

Hver anden Søndag ulige uger

Lukket

10:00 - 16:00

12:00 - 16:00


Registreret hos


Aldersbegrænsning

Husk at du skal være mindst 18 år, for at modtage behandling hos Klinik Enigma.