Skønhedspleje

Synes du at du trænger til lidt skønhedspleje af huden, så kom ind på vores hyggelige klinik og lad vores behandlere give dig en behandling, der får din hud i topform igen.

Hos Klinik Enigma vil du altid føle dig velkommen og at der er tid til dig. Vi sørger for at give alle vores kunder en seriøs vejledning og behandlinger og skønhedspleje med synlige resultater.

Kontakt os for råd og vejledning eller et tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Ungdommen tilbage med dine egne celler som foryngende serum

Hvad er en SkinPen PRP behandling?

En PRP-behandling er naturens egen måde at bygge ny hud, når den er beskadiget.

Det er en naturlig økologisk tilgang til foryngelse af din hud. Ved behandlingen bruges din krops egne unikke vævsvækstfaktorer - PRP-celler - og deres helende egenskaber, til at genoplive huden - ved at forbedre blodforsyningen og stimulere dannelsen af nyt kollagent væv.

PRP cellerne udtrækkes fra dit eget blod ved en blodprøve, som foretages af læge/sygeplejerske. Herefter gennemgår den en centrifugeringsproces, hvor røde blodlegemer og anden væske frasorteres, således at kun de rene PRP celler er tilbage som en serum.

PRP serum indsluses herefter i huden ved hjælp af en SkinPen mikronåle maskine, der med små bitte nåle skaber tusindvis af små mikrokanaler, hvor serummet trænger ned jævnt fordelt i hele ansigtet eller der hvor det er nødvendigt.

Hvor bruges PRP?

Ansigt, hals, brystkasse (decoltier), hænder til foryngelse og genopbygning af aldret/ødelagt hud, samt i hårbunden ved hårtab. Hvor lang tid tager en behandling? Blodtagning tager nogle få minutter og selve behandlingen varer 30-45 minutter afhængig af områdets størrelse.


Hvad er HIFU?

HIFU (High intensity focused ultrasound) er en metode til non-kirurgisk ansigtsløft. Rynker og løs/slap hud skyldes træthed i muskellaget og mangel på fibroblastceller i bindevævet. HIFU er ultralyd, som trænger dybt ind under huden og arbejder ved høj temperatur. Ultralyden går ind i det såkaldte SMAS-lag i huden (vævslaget under huden) og rammer præcis i det lag, hvor huden begynder sin ældning. Dette betyder, at du som sidegevinst også får kickstartet hudens egen genopbygningsevne.

Ved HIFU-behandling genereres varmeenergi (termisk) ved fokuspunktet, hvilket gør, at slap og hængende væv trækker sig sammen og giver en opstrammende og løftende effekt. Samtidig smeltes fedtceller, så depot bliver mindre på kæbe, hals og på depoter på kroppen.

Hvad kan jeg forvente af resultat?

Der opnås typisk allerede resultat efter én behandling. Resultatet varierer fra person til person, det afhænger af den enkeltes hud og alder (sygdom, arvelige/genetiske faktorer, soldyrkning, stress). Er huden meget skadet, vil evnen til at regenerere være nedsat, vi kan derfor ikke garantere dig dit ønskede resultat.

Hvor mange behandlinger og hvor ofte?

Det er individuelt, hvor mange behandlinger man skal have, men oftest 3-4 behandlinger for et optimalt resultat, herefter vedligeholdes resultatet med ca. én behandling hver 8-12 måned.

Behandlingen kan bruges:

 • Hele ansigtet
 • Tunge øjenbryn
 • Dobbelthage
 • Halsen
 • Hamsterkæberne
 • Huden på brystkassen (decolte)
 • Mormorarme
 • Nedre mave
 • Bh dellen
 • Inderlår
 • Cellulite (appelsinhud)
 • Løs hud på hænder

Praktiske oplysninger

Behandlingen kan laves hele året. Behandlingen tager fra 30 - 90 min, afhængigt af behandlingsområdet. Behandlingen føles som en prikkende varme, man kan evt. tage smertestillende medicin før behandling.

Risiko og komplikationer

HIFU er en meget simpel og sikker behandling, og man vil umiddelbart efter behandlingen, kunne vende tilbage til sine hverdagsgøremål. Man kan dog opleve hævelse og ømhed i huden de første dage efter behandlingen, dette signalerer, at ”der arbejdes” i hudens dybe lag. Hævelsen er væk i løbet af et par dage, men ømheden kan vare ved i op til en måned. Få kan opleve, at der kommer blå mærker/misfarvninger under huden, hvilket skyldes, at nogle blodkar er bristet i underhuden, dette forsvinder igen. Jo stærkere behandlingen er, jo større er denne risiko. Der kan komme mild hævelse og rødme, som kan dækkes af make-up. Bliver du lidt rød og hævet, så undgå meget varme bade og sauna et par dage. Yderst sjældent kan der opstå små overfladiske sår, disse vil hele indenfor en uge og efterlader ikke ar, så længe du ikke ”piller” i sårene. Hvis du har fillers i behandlings området, kan dette forsvinde hurtigere end normalt. Få HIFU behandling 1 - 2 uger inden næste filler behandling.

Hos Klinik Enigma lægger vi vægt på service, kvalitet og på at have markedets bedste priser. Vi er konkurrencedygtige på priserne, finder du derfor en behandling billigere i en anden klinik som er godkendt af sundhedsstyrelsen, så matcher vi prisen.


Telefontid

Mandag - Fredag

8:00 - 17:00

Åbningstider

Mandag

Tirsdag - Lørdag

Hver anden Søndag ulige uger

Lukket

10:00 - 16:00

12:00 - 16:00


Registreret hos


Aldersbegrænsning

Husk at du skal være mindst 18 år, for at modtage behandling hos Klinik Enigma.