Klinikken er åben!
Efter myndighedernes anbefalinger er klinikken nu åben fra 21.04.2020. Vi har foretaget de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger der er påkrævet, så vores kære kunder igen kan få behandlinger i klinikken.
Vi glæder os til at se jer igen!
Mvh. Klinik Enigma

Fjern strækmærker effektivt

Striort er en særdeles effektiv metode til at fjerne strækmærker på. Som den første klinik i Danmark tilbyder Klinik Enigma Striort behandling til at reducere strækmærker på kroppen. Det er videnskabeligt dokumenteret, at metoden kan reducere strækmærker og sikre dig synlige resultater.

Kontakt os for råd og vejledning eller et tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Fjern strækmærker – helt op til 80%

Behandlingen er næsten smertefri, og op til 80% af mærkerne forsvinder ved 1-3 behandlinger - uanset mærkernes alder og dybde. Med Striort kan du reducere strækmærkerne og se resultater efter den første behandling.

Striort er sikker og skånsom

Ved Striort metoden bruger vi ingen nåle, laser, kirurgi eller indsprøjtninger. Striort bliver udført med en kraftig vakuumeffekt. Der opstår hverken ar, sår, skorper, blod eller efterfølgende smerte, men kun eventuelt lidt rødme og ømhed i op til 24 timer efter behandlingen. Alle vores professionelle behandlere hos Klinik Enigma er godkendte af Sundhedsstyrelsen.

Your browser doesn't support HTML5 video.

Your browser doesn't support HTML5 video.

Your browser doesn't support HTML5 video.

Hvor på kroppen kan behandlingen udføres?

Strækmærker ses typisk på fx lår, hofter, mave, arme, ben, baller og bryster. Mærkerne opstår tit i forbindelse med graviditet eller hurtig vægtstigning og viser sig som rosa, violette eller hvide striber, som opstår, fordi de elastiske fibre i underhuden bliver beskadiget. Behandlingen kan udføres på alle de nævnte områder af kroppen.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Det er forskelligt fra person til person, men vi anbefaler 1-3 behandlinger inden for 1-2 år.

Hvor lang tid skal der gå mellem hver behandling?

Der kan gå op til 30 dage mellem hver behandling.

Effektiv efterbehandling

Efterbehandlingen består af Striort specialcremer, som aktiverer huden. Det er vigtigt, at du påfører de medfølgende cremer på behandlingsområderne. Cremerne skal du bruge i de efterfølgende 21 dage.

Hvad koster behandlingen?

Med i prisen får du Striort cremerne til efterbehandlingen. Prisen pr. behandlingsområde er 2.000 kr.

Bliv certificeret Striort behandler.

Udover at tilbyde denne banebrydende strækmærkebehandling, er vi er stolte af at være den eneste behandler der kan udstede certificeringer til Striort metoden i Skandinavien (Danmark, Sverige og Norge).

Vi tilbyder derfor kurser til andre behandlere i Norden.

Ring gerne på 52 300 305 for at høre nærmere.

Har du brug for mere information?

Kontakt os i klinikken, hvis du gerne vil høre nærmere eller booke en tid til en strækmærkebehandling hos os på telefon 52 300 305.

Se flere billeder

Hos Klinik Enigma lægger vi vægt på service, kvalitet og på at have markedets bedste priser. Vi er konkurrencedygtige på priserne, finder du derfor en behandling billigere i en anden klinik som er godkendt af sundhedsstyrelsen, så matcher vi prisen.


Telefontid

Mandag - Fredag

8:00 - 17:00

Åbningstider

Mandag

Tirsdag - Lørdag

Hver anden Søndag ulige uger

Lukket

10:00 - 16:00

12:00 - 16:00


Registreret hos


Aldersbegrænsning

Husk at du skal være mindst 18 år, for at modtage behandling hos Klinik Enigma.