Klinik Enigma – om klinikken - www.klinikenigma.dk
 

Om Klinik Enigma

Efter flere års erfaring har vi startet egen klinik op i Brøndby Strand, hvor vi tilbyder hudbehandlinger, voksbehandlinger og ikke mindst laserbehandlinger mod uønsket hårvækst.

Vores mål er at blive landsdækkende med et netværk af partner-certificerede klinikker, som også kan sikre vores kunder de bedste resultater og den bedste service.

Prisgaranti på vores behandlinger

Hos Klinik Enigma mener vi ikke, at man bør betale for meget og har derfor prisgaranti på vores behandlinger! Kan du derfor finde en billigere behandling hos en godkendt behandler, giver vi vores behandling til dig gratis!

Godkendt af Sundhedsstyrelsen

Behandlerne og lægerne hos Klinik Enigma er godkendt af Sundhedsstyrelsens strenge men nødvendige krav. Dette er din garanti for en god og sikker behandling foretaget af professionelle behandlere.

Kontakt Klinik Enigma

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

profil-billede

Filiz Öznur Yektas

Filiz Öznur Yektas er direktør og ansvarlig for Klinik Enigma, og har over 15 års erfaring med Laserbehandlinger. Filiz har sikret at klinikken er registreret og godkendt af Sundhedsstyrelsen, så der er garanti for alle lovkrav overholdes.

profil-billede

Seryan Kanbul

Seryan Kanbul er uddannet lægeeksamineret kosmetolog, hudterapeut, makeup artist, og specialist inden for laser/IPL, dermapen og ansigtsbehandlinger.

Om Klinik Enigma

Hos Klinik Enigma lægger vi vægt på service, kvalitet og på at have markedets bedste priser. Vi er konkurrencedygtige på priserne, finder du derfor en behandling billigere i en anden klinik som er godkendt af sundhedsstyrelsen, så matcher vi prisen.

Telefontid
Mandag - Fredag8:00 - 17:00
Åbningstider
MandagLukket
Tirsdag - Lørdag10:00 - 16:00
Hver anden Søndag ulige uger12:00 - 16:00

Registreret hos

Registreret hos Sundhedsstyrelsen

Aldersbegrænsning

Husk at du skal være mindst 18 år, for at modtage behandling hos Klinik Enigma.

Find os her

Geografisk lokation

Find os på Facebook

 
HJEMMESIDENAVN.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
Ved at benytte denne hjemmeside (www.klinikenigma.dk), accepterer du vores brug af persondata. Du kan læse mere herom i vores Persondatapolitik OK