Om Klinik Enigma

Klinik Enigma er en skønhedsklinik i Brøndby Strand, hvor vi tilbyder ansigtsbehandlinger, laserbehandlinger og permanent hårfjerning mod uønsket hårvækst, og ikke mindst strækmærkebehandling med Striort metoden.

Vores mål er at blive landsdækkende med et netværk af partner-certificerede klinikker, som også kan sikre vores kunder de bedste resultater og den bedste service.

Your browser doesn't support HTML5 video.

Your browser doesn't support HTML5 video.

Your browser doesn't support HTML5 video.

Kontakt os for råd og vejledning eller et tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Prisgaranti på vores behandlinger

Hos Klinik Enigma mener vi ikke, at man bør betale for meget og har derfor prisgaranti på vores behandlinger! Kan du derfor finde en billigere behandling hos en godkendt behandler, giver vi vores behandling til dig gratis!

Godkendt af Sundhedsstyrelsen

Behandlerne og lægerne hos Klinik Enigma er godkendt af Sundhedsstyrelsens strenge men nødvendige krav. Dette er din garanti for en god og sikker behandling foretaget af professionelle behandlere.

Filiz Öznur Yektas er direktør og ansvarlig for Klinik Enigma, og har over 15 års erfaring med Laserbehandlinger. Filiz har sikret at klinikken er registreret og godkendt af Sundhedsstyrelsen, så der er garanti for alle lovkrav overholdes.

Hos Klinik Enigma lægger vi vægt på service, kvalitet og på at have markedets bedste priser. Vi er konkurrencedygtige på priserne, finder du derfor en behandling billigere i en anden klinik som er godkendt af sundhedsstyrelsen, så matcher vi prisen.


Telefontid

Mandag - Fredag

8:00 - 17:00

Åbningstider

Mandag

Tirsdag - Lørdag

Hver anden Søndag ulige uger

Lukket

10:00 - 16:00

12:00 - 16:00


Registreret hos


Aldersbegrænsning

Husk at du skal være mindst 18 år, for at modtage behandling hos Klinik Enigma.