Permanent hårfjerning København - Klinik Enigma - www.klinikenigma.dk
 

Permanent hårfjerning

Hos Behandlerhuset Enigma tilbyder vi permanent hårfjerning i København. Vi tilbyder for eksempel hårfjerning med laserbehandling, som er en af de meget effektive måder at fjerne uønsket hårvækst.

Kontakt os og få en tid til permanent hårfjerning på telefon 52 300 305.

Du kan også med fordel benytte kontaktformularen herunder.

Kontakt Klinik Enigma

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Prisgaranti på hårfjerning

På vores klinik i København har vi stor fokus på service, kvalitet og ikke mindst professionalisme - uden at det påvirker vores priser. Vi er så sikre på at vi har landets bedste priser, så vi tilbyder en prisgaranti der betyder, at hvis du kan finde en tilsvarende behandling på en anden (godkendt) klinik, så får du behandlingen gratis hos os!

Hårfjerning København - på lækker klinik

Efter flere års erfaring inden for permanent fjernelse af uønsket hårvækst i København og omegn, har vi valgt at starte selv og har fundet et godt sted i Brøndby Strand. Her har vi de rette faciliteter til at kunne tilbyde vores mange kunder en professionel behandling i rare omgivelser.

Både for mænd og kvinder

Hvad enten det drejer sig om ben, arme, ryg, ansigt eller intimområder, så har vi ekspertisen til at give dig en optimal behandling. Behovet for at få fjernet hårvækst kan være rent æstetisk orienteret, men kan også stikke dybere end som så. I mange tilfælde kan eksempelvis mørke hår på overlæben være socialt stigmatiserende for mange kvinder, mens en meget behåret ryg kan være skamfuld for visse mænd. Vi går ind for et mangfoldigt skønhedsideal, og har blot det ønske at hjælpe vores kunder til at blive tilfredse med deres ydre.

Bestil tid til permanent hårfjerning i København

Ønsker du én gang for alle at komme den uønskede hårvækst til livs, så bestil tid til en behandling hos Behandlerhuset Enigma. Ring eller skriv en sms til 52 300 305. Du kan også benytte kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage til dig.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Om Klinik Enigma

Hos Klinik Enigma lægger vi vægt på service, kvalitet og på at have markedets bedste priser. Vi er konkurrencedygtige på priserne, finder du derfor en behandling billigere i en anden klinik som er godkendt af sundhedsstyrelsen, så matcher vi prisen.

Telefontid
Mandag - Fredag8:00 - 17:00
Åbningstider
MandagLukket
Tirsdag - Lørdag10:00 - 16:00
Hver anden Søndag ulige uger12:00 - 16:00

Registreret hos

Registreret hos Sundhedsstyrelsen

Aldersbegrænsning

Husk at du skal være mindst 18 år, for at modtage behandling hos Klinik Enigma.

Find os her

Geografisk lokation

Find os på Facebook

 
HJEMMESIDENAVN.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
Ved at benytte denne hjemmeside (www.klinikenigma.dk), accepterer du vores brug af persondata. Du kan læse mere herom i vores Persondatapolitik OK