Permanent hårfjerning

Hos Behandlerhuset Enigma er det ikke en gåde at få permanent hårfjerning i København. Vi tilbyder for eksempel hårfjerning laserbehandling, som er en af de meget effektive måder at fjerne uønsket hårvækst.

Kontakt os og få en tid til permanent hårfjerning med laser på telefon 52 300 305.

Du kan også med fordel benytte kontaktformularen herunder.

Kontakt Behandlerhuset Enigma

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Prisgaranti på permanent hårfjerning

På vores klinik i København har vi stor fokus på service, kvalitet og ikke mindst professionalisme - uden at det påvirker vores priser. Vi er så sikre på at vi har landets bedste priser, så vi tilbyder en prisgaranti der betyder, at hvis du kan finde en tilsvarende permanent hårfjerning hos en godkendt behandler, så får du behandlingen gratis hos os!

Professionel klinik i København

Efter flere års erfaring inden for permanent hårfjerning i København og omegn, har vi valgt at starte selv og har fundet et godt sted i Brøndby Strand. Her har vi de rette faciliteter til at kunne tilbyde vores mange kunder en professionel behandling i rare omgivelser.

Bestil tid til permanent hårfjerning i København

Ønsker du effektiv og permanent hårfjerning i København, så bestil tid til en laserbehandling hos Behandlerhuset Enigma. Ring eller skriv en sms til 52 300 305. Du kan også benytte kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage til dig.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Om Klinik Enigma

Hos Klinik Enigma lægger vi vægt på service, kvalitet og på at have markedets bedste priser. Vi ved at vi kan konkurrere på prisen og har derfor prisgaranti på vores laserbehandlinger.

MandagLukket
Tirsdag - Torsdag10:00 - 16:00
Fredag10:00 - 18:00
Lørdag10:00 - 16:00
Hver anden Søndag12:00 - 16:00

Registreret hos

Registreret hos Sundhedsstyrelsen

Aldersbegrænsning

Husk at du skal være mindst 18 år, for at modtage behandling hos Klinik Enigma. Hvis du er under 18 år, skal du medbringe en lægeerklæring.

Find os her

Geografisk lokation

Find os på Facebook

Klinikenigma.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK