www.klinikenigma.dk
 

Skønhedspleje

Synes du at du trænger til lidt skønhedspleje af huden, så kom ind på vores hyggelige klinik og lad vores behandlere give dig en behandling, der får din hud i topform igen.

Hos Klinik Enigma vil du altid føle dig velkommen og at der er tid til dig. Vi sørger for at give alle vores kunder en seriøs vejledning og behandlinger og skønhedspleje med synlige resultater.

Striort metoden

Som den første klinik i Danmark, kan klinik Enigma udfører Striort metoden

Striort er videnskabeligt dokumenteret behandling af strækmærker. En metode som giver synlig resultat, efter bare en behandling, strækmærkerne forsvinder næsten smertefrit op til 80%-90% ved 1-3 behandlinger. Behandlingen bliver udført med et kraftigt vakuum effekt, der opstår ikke sår, skorper, ar, blod eller efterfølgende smerte, kun lidt ømhed optil 24 timer efter behandlingen.

Med i prisen får man cremer med som bruges efter behandlingen, skal bruges i 21 dage. 30 dage efter behandlingen kan 2 behandling udføres Pris pr område 2000 kr

Ring til os på telefon 52 300 305 og bestil en tid eller udfyld kontaktformularen herunder. Så kontakter vi dig, så vi kan finde ud af hvilken behandling, der er bedst for dig.

Kontakt Klinik Enigma

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Om Klinik Enigma

Hos Klinik Enigma lægger vi vægt på service, kvalitet og på at have markedets bedste priser. Vi er konkurrencedygtige på priserne, finder du derfor en behandling billigere i en anden klinik som er godkendt af sundhedsstyrelsen, så matcher vi prisen.

Telefontid
Mandag - Fredag8:00 - 17:00
Åbningstider
MandagLukket
Tirsdag - Lørdag10:00 - 16:00
Hver anden Søndag ulige uger12:00 - 16:00

Registreret hos

Registreret hos Sundhedsstyrelsen

Aldersbegrænsning

Husk at du skal være mindst 18 år, for at modtage behandling hos Klinik Enigma.

Find os her

Geografisk lokation

Find os på Facebook

 
HJEMMESIDENAVN.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
Ved at benytte denne hjemmeside (www.klinikenigma.dk), accepterer du vores brug af persondata. Du kan læse mere herom i vores Persondatapolitik OK