Klinikken er åben!
Efter myndighedernes anbefalinger er klinikken nu åben fra 21.04.2020. Vi har foretaget de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger der er påkrævet, så vores kære kunder igen kan få behandlinger i klinikken.
Vi glæder os til at se jer igen!
Mvh. Klinik Enigma

Permanent hårfjerning København

Hos Behandlerhuset Enigma tilbyder vi permanent hårfjerning i København. Vi tilbyder for eksempel hårfjerning med laserbehandling, som er en af de meget effektive måder at fjerne uønsket hårvækst.

Kontakt os og få en tid til permanent hårfjerning på telefon 52 300 305.

Du kan også med fordel benytte kontaktformularen herunder.

Kontakt os for råd og vejledning eller et tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Prisgaranti på hårfjerning

På vores klinik i København har vi stor fokus på service, kvalitet og ikke mindst professionalisme - uden at det påvirker vores priser. Vi er så sikre på at vi har landets bedste priser, så vi tilbyder en prisgaranti der betyder, at hvis du kan finde en tilsvarende behandling på en anden (godkendt) klinik, så får du behandlingen gratis hos os!

Hårfjerning København - på lækker klinik

Efter flere års erfaring inden for permanent fjernelse af uønsket hårvækst i København og omegn, har vi valgt at starte selv og har fundet et godt sted i Brøndby Strand. Her har vi de rette faciliteter til at kunne tilbyde vores mange kunder en professionel behandling i rare omgivelser.

Både for mænd og kvinder

Hvad enten det drejer sig om ben, arme, ryg, ansigt eller intimområder, så har vi ekspertisen til at give dig en optimal behandling. Behovet for at få fjernet hårvækst kan være rent æstetisk orienteret, men kan også stikke dybere end som så. I mange tilfælde kan eksempelvis mørke hår på overlæben være socialt stigmatiserende for mange kvinder, mens en meget behåret ryg kan være skamfuld for visse mænd. Vi går ind for et mangfoldigt skønhedsideal, og har blot det ønske at hjælpe vores kunder til at blive tilfredse med deres ydre.

Hvordan virker permanent hårfjerning?

Der findes mange forskellige metoder til hårfjerning, men den eneste rigtigt langvarige løsning er hårfjerning med laser.

Håret på kroppen har 3 vækstfaser: vækstfasen, hvilefasen og afstødningsfasen. Ved permanent hårfjerning behandler man de mørke hår, der er i vækstfasen, og derved opnås der en vedvarende reduktion af hårmængden på det behandlede område. Da hårene på det behandlede område befinder sig i forskellige faser, er det ikke alle hår, der fjernes på en gang, og der skal derfor påregnes 6-8 behandlinger med nogle uger imellem hver behandling.

Den laser, vi benytter til hårfjerning udsender en laserstråle, der absorberes af hårstrået. Laserens energi overføres til håret og omdannes til varme. Varmen trænger ned i hårsækken og ødelægger den, så håret ikke vokser frem igen.

Værd at vide inden behandling

For at opnå den optimale effekt af behandlingen, må du ikke blege, plukke eller voksbehandle hårene i 4 uger inden. Du bør også undgå direkte sol, solarium og selvbruner i samme tidsrum for at sikre den størst mulige effekt af behandlingen.

Hvordan foregår behandlingen?

Under behandlingen er du iført beskyttelsesbriller, så dine øjne ikke generes af laserlyset. Selve laserbehandlingen kan mærkes som et kortvarigt, varmt stik eller prik i huden. Det er meget forskelligt, om man oplever det som smertefuldt, men laseren har et indbygget kølesystem, der mindsker ubehaget under behandlingen – og under alle omstændigheder tager behandlingen ikke lang tid.

Efter behandling

Når behandlingen er overstået, kan du opleve lidt rødme i huden, og hårsækkene kan hæve op. I de fleste tilfælde aftager denne tilstand i løbet af et par timer, og det er helt ufarligt – det er kroppens naturlige reaktion på varmen fra behandlingen. I løbet af 10-14 dage vil de behandlede hårsække begynde at afstøde hårstråene, og du kan begynde at se resultatet af din behandling.

Det er vigtigt, at du undgår unødig irritation af huden i de første 24 timer efter behandlingen, og at du holder dig fra sollys i 14 dage efter, da der ellers er risiko for ujævn pigmentering af huden.

Bestil tid til permanent hårfjerning i København

Ønsker du én gang for alle at komme den uønskede hårvækst til livs, så bestil tid til en behandling hos Behandlerhuset Enigma. Ring eller skriv en sms til 52 300 305. Du kan også benytte kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage til dig.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Hos Klinik Enigma lægger vi vægt på service, kvalitet og på at have markedets bedste priser. Vi er konkurrencedygtige på priserne, finder du derfor en behandling billigere i en anden klinik som er godkendt af sundhedsstyrelsen, så matcher vi prisen.


Telefontid

Mandag - Fredag

8:00 - 17:00

Åbningstider

Mandag

Tirsdag - Lørdag

Hver anden Søndag ulige uger

Lukket

10:00 - 16:00

12:00 - 16:00


Registreret hos


Aldersbegrænsning

Husk at du skal være mindst 18 år, for at modtage behandling hos Klinik Enigma.